x

John Frusciante klargør nyt soloalbum

John Frusciante klargør nyt soloalbum

Red Hot Chili Peppers-guitaristen John Frusciante udsender den 23. februar "Shadows Collide With People", der er det fjerde soloalbum fra stjernens hånd.

Om albummet udtalte Frusciante tidligere på året: "Det næste album, jeg udsender uden for Chili Peppers, bliver mere professionelt optaget. Nu, hvor jeg har pengene til at gå i studiet, når jeg har lyst, så drager jeg fordel af det". Albummet gæstes blandt andet af Chili Peppers-bassisten Flea og -trommeslageren Chad Smith.

"Shadows Collide With People" er opfølgeren til "To Record Only Water For Ten Days", der udkom i 2001. Dog skal det også nævnes, at man på http://www.johnfrusciante.com/multimedia/tracklisting.htm kan downloade albummet "From The Sounds Inside", der er et album med 21 sjældenheder, som kun findes på nettet.

Ud over det kommende soloalbum kan Frusciante også opleves på soundtracket til den kommende Vincent Gallo-film "Brown Bunny".

Desuden skal det nævnes, at Red Hot Chili Peppers netop har udgivet et "Greatest Hits"-album samt live-dvd'en "Live At Slane".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA