x

Martina Topley-Bird varmer op for Massive Attack

Martina Topley-Bird varmer op for Massive Attack

Det femte album fra Massive Attack lader fortsat vente på sig, men gruppen har dog en ep med titlen "Splitting The Atom" på trapperne, og her vil man blandt andet kunne høre Martina Topley-Bird synge på sangen "Psyche". Hun er nu blevet sat på som opvarmningsnavn, når Massive Attack tager på deres europæiske turné, hvor hun også skal fungere som gæstevokalist.

Det betyder, at Martina Topley-Bird også er med, når Massive Attack giver koncert mandag den 19. oktober i Falconer Salen i København. Her vil hun som opvarmningsnavn til koncerten formodentlig byde på materiale fra albummet "The Blue God", der udkom sidste år. Det modtog fem stjerner, da det i sin tid blev anmeldt her på GAFFA.dk, og fik disse ord med på vejen:

"Her er både ren poplyd og fede beats på singlerne Carnies og Poison, lækker 50'er-stemning på Valentine og Baby Blue og hypnotisk pop noir på Something To Say og Razor Tongue. Alt tilsat temperamentsfulde samples og breakbeats og Martinas stadig cool, men langt mere tilbagelænede fremførelse, der skaber sammenhæng i de mange stilarter. Lidt af en bedrift på en plade, hvor ikke to numre minder om hinanden. Resultatet er aldeles overbevisende og nyskabende".

Sangerinden, der først blev kendt for sin medvirken på en stribe Tricky-plader, samarbejder nu også med Massive Attack ud over arbejdet som solist, og ifølge bandets Facebook-side har de inviteret hende til at synge med dem til de europæiske koncerter. Man må formode, at hun vil være på scenen til det nye nummer "Psyche", men det vides endnu ikke, hvilke Massive Attack-klassikere hun skal synge på.

Martina Topley-Bird og Massive Attack kan opleves i Falconer Salen i København 19. oktober, og billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA