if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Nu er den her! Hør Massive Attacks nye ep

Nyhed

Nu er den her! Hør Massive Attacks nye ep

GAFFA.dk – alt om musik

En ny audiovisuel ep af Massive Attack har set dagens lys. Du kan se og lytte til den nederst i artiklen. 

I går kunne vi skrive, at der eftersigende var nyt på vej fra triphop-pionerene Massive Attack, og i dag er det i dén grad blevet bekræftet. De har netop udgivet en ny "audiovisuel" ep. Ep'en har fået navnet Eutopia og er gruppens første udgivelse siden Ritual Spirit fra 2016. 

Den rummer tre numre, og på udgivelsen gæster rockbandet Algiers, rapperen Saul Williams og det skotske band Young Fathers. Derudover gæster tre politiske talere: Christina Figueres, som skrev Paris-aftalen, skatteteoretikeren Guy Standing og skatteprofessoren Gabriel Zucman.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Massive Attack: Ritual Spirit

Ep'en er skabt under coronanedlukningen, og sangene handler om behovet for global politisk forandring.

– Nedlukningen viste de bedste og værste aspekter af menneskeheden. Den periode med uvished og angst tvang os til at meditere over det åbenlyse behov for at ændre de skadelige systemer, som vi lever i. Ved at arbejde med tre eksperter har vi skabt en sonisk og visuel dialog omkring disse globale og strukturelle problemer.


– Ånden i denne ep, dens elementer og ideer har ingenting at gøre med de naive tanker om en ideel, perfekt verden og alting at gøre med det presserende og praktiske behov for at bygge noget bedre, forklarer de.

LÆS OGSÅ: Massive Attack teaser første udgivelse i fire år

Se og lyt til numrene nedenfor:ANNONCE