x

Musikparlamentet vender tilbage

Musikparlamentet vender tilbage

Musikparlamentet har været et tilbagevendende arrangement, hvor danske musikere og branchefolk har diskuteret et aktuelt musikemne på Borups Højskole. På denne sjette udgave af debatforeningens aftener diskuteres der ud fra spørgsmålet "Er dansk musik ramt af janteloven?", mens den elektroniske kunstner Vectral (billedet) er det musikalske indslag.

Panelet denne gang består af trommeslageren fra Oh No Ono, Kristoffer Rom, produceren Mich "Cutfather" Hansen, Cand.mag i musikvidenskab Anders Reuter og moderator Thomas Søie Hansen, der til dagligt er musikjournalist på Berlingske Tidende. De fire deltagere vil diskutere, om dansk musik er ambitiøs nok til at gøre sig gældende på det internationale marked.

De fire debattører diskuterer ud fra forskellige synspunkter i musikmiljøet og bidrager til at give et nuanceret indstik til den danske musikbranche uden at være afhængige af forskellige interesser. Blandt andet vil Mich "Cutfather" Hansen, der har over 40 top-10-singler i England og samarbejder blandt andre Kylie Minogue på cv'et, fortælle om, hvordan han mener, man bliver den bedste inden for sit felt internationalt set.

Traditionen tro vil Musikparlamentet også byde på et spændende musiknavn, som vil give sit musikalske bud på, hvordan fremtidens musik lyder. Denne gang vil den elektroniske musiker Søren Lyngsø Knudsen under sit alias Vectral spille en audiovisuel koncert for publikum. Søren Lyngsø Knudsen er en af de første årgange fra den nye elektroniske linie på Det Jyske Konservatorium og vil vise sin komplekse elektroniske musik til musikparlamentets arrangement.

Debatten og musikken kan opleves onsdag den 23. september på Borups Højskole, og interesserede kan købe billetter til arrangementet i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA