x

Oppenheimers Eftermiddag-program klar

Oppenheimers Eftermiddag-program klar

Det århusianske arrangement Oppenheimers Eftermiddag har i ti år promoveret nye navne, der står på kanten af det store gennembrud. Eventen har tidligere budt på navne som The Blue Van, BliGlad, Tiger Tunes og Dúné, der alle efterfølgende har markeret sig internationalt. Nu er programmet klar til den næste omgang af Oppenheimers Eftermiddag.

Ud af over 200 ansøgende bands har arrangørerne fundet frem til seks bands, der får lov til at vise deres værd overfor publikum og ikke mindst bookere og branchefolk, som vil være til stede. Blandt navnene finde man den roste københavnske kvartet Altmodish, Striving Vines og Ave (billedet), der gjorde god figur til årets Spot Festival, hvor gruppen fik lov til at spille åbningskoncerten med Herning Kirkes Drengekor og Odense Symfoniorkester. Aves stort opsatte koncert blev rost til skyerne af GAFFAs anmelder, der gav gruppen fem stjerner og skrev:

"Aves moderat storladne, let melankolske, melodiske og meget stemningsfulde rock har på forhånd et symfonisk element og egner sig derfor fortrinligt til et stort orkester, og rockbesætningen og de akustiske instrumenter gik smukt op i en højere enhed. Uanset om det gjaldt de afdæmpede eller de mere pompøse passager, som begge er hyppige i Aves musik, og som her kom til udtryk gennem blandt andet harpe, pauker og de allestedsnærværende strygere, mens koret kom og gik på de helt rigtige steder."

Ave får endnu en mulighed for at vise deres potentiale sammen med de fem andre kunstnere, når Oppenheimers Eftermiddag løber af stablen den 17. oktober fra tidligt om eftermiddagen, som arrangementets titel antyder. Eventen finder sted i Voxhall i Århus, og ifølge pressemeddelelsen er entréen i døren på "mindst 9 kroner".

De seks bands på scenen bliver: (alfabetisk)

Altmodisch

Ave

Fallulah

Joe and Honey

Striving Vines

Wedoband

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA