x

Stor Rammstein-releaseparty i Pumpehuset

Stor Rammstein-releaseparty i Pumpehuset

Den tyske industrial-metal-gruppe Rammstein har albummet "Liebe Ist Für Alle Da" på trapperne og har varmet deres store publikum op til løjerne med singlen "Pussy", som i sidste måned udkom med den kontroversielle musikvideo med pornoscener. På dagen før udgivelsesdatoen slår Pumpehuset dørene op for en stor releaseparty, hvor albummet kan købes, fadøllene er linet op, og hvor gruppen Rammstein Jam (billedet) optræder.

Det respekterede coverband lover pyro- og lasershow til koncerten i bedste Rammstein-ånd med et udvalg af de mange hits fra det tyske band. Rammstein Jam har tidligere spillet på scener som Skanderborg Festival, The Rock i København og har også før indtaget scenen på Pumpehuset med stor succes, så fans er forsikret om at kunne skråle med på de velkendte numre.

Udover ilden, fyrværkeriet og ikke mindst Rammsteins covernumre kan man være med på en lytter på det nye album, der bliver præsenteret med en masse ekstramateriale til de dedikerede fans. Når klokken nærmer sig midnat, bliver det nye album "Liebe Ist Für Alle Da" sat til salg i både en enkeltdisc- og en dobbeltdisc-version.

Rammstein-fans har muligheden for at fejre de tyske kæmper med en proper udgivelsesfest og samtidig være nogle af de første til at eje det nye album. Rammsteins releaseparty løber af stablen den 15. oktober i Pumpehuset.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA