x

Stephen Gately døde efter druktur

Stephen Gately døde efter druktur

Den engelske sanger Stephen Gately døde i weekenden kun 33 år gammel, men nu kommer avisen Daily Mirror med en noget anden gennemgang af forløbet omkring Gatelys død end den, der oprindelig blev præsenteret i de engelske medier.

Kort fortalt blev det først rapporteret, at Gately boede på et hotel på Mallorca sammen med kæresten Andrew Cowles, og at Gately efter at have været ude at købe alkohol kom hjem og lagde sig til at sove for derefter aldrig at vågne. Men nu skriver Daily Mirror, at Gately havde været i byen indtil klokken seks om morgenen, og han i følge vidner havde været så beruset, at han var blevet hjulpet hjem til en millionlejlighed, han ejede på den spanske ø.

Den næste morgen blev han fundet knælende foran en sofa med ansigtet begravet i en pude. Der vil blive lavet en obduktion i morgen tirsdag 13. oktober, men den teori, politiet arbejder ud fra lige nu er, at Gately kastede op i løbet af natten, hvilket har forårsaget, at han blev kvalt. Dermed skulle der altså hverken være tale om mord, selvmord eller en overdosis af stoffer.

Advokaten Gerald Kean udtaler på vegne af Gatelys familie, at der er tale om et tragisk, men hændeligt uheld. De resterende fire medlemmer af den gendannede gruppe Boyzone er alle taget til Mallorca for at være der sammen med Andrew Cowles og Gatelys familie, og de har udsendt en fælles pressemeddelelse, hvor de mindes Stephen Gately.

"Vi har delt så mange vidunderlige oplevelser gennem årene, og vi så frem til at dele mange flere. Stephen var en smuk person i både krop og sind. Vores kærlighed og sympati går ud til Andrew og Stephens familie. Vi elsker dig og vil savne dig for evigt".

Det forventes, at Gatelys lig vil blive returneret til Irland i løbet af ugen, så sangeren kan blive begravet i hjembyen Dublin.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA