x

RECession Festival annoncerer syv nye navne

RECession Festival annoncerer syv nye navne

RECession Festival har i flere år præsenteret udfordrende og alternative navne for deres med succes til følge og har i år navne som Martin Hall, belgiske Front 242 og Mnemic øverst på plakaten. Nu føjer den århusianske festival de sidste syv navne til programmet, der alle er tilknyttet DIEM, Det Jyske Musikkonservatorium.

De nyannoncerede gratiskoncerter foregår alle på Galleri V58 fra om eftermiddagen til tidlig aften og er med blandt andre Rangleklods og Heidi Mortenson. De nævnte og resten af de annoncerede kunstnere er alle studerende på DIEM og bevæger sig alle indenfor de elektroniske genrer.

Det gør ikke musikken mindre eksperimenterende, og komponisten Heidi Mortenson er et eksempel på, at de nye skud på den elektroniske stamme tør at gå nye veje med musikken. Hun er kendt for blandt andet at have optaget sine vokaler inden i en vaskemaskine, at spille med påmalet overskæg og for at ombygge en telefon-modtager til en anvendt mikrofon. Heidi Mortenson er dog ikke helt grøn i faget og er en erfaren dj og har udgivet flere albums og ep'er i sit eget navn.

Heidi Mortenson får følgeskab af blandt andre Esben Andersen, der spiller under kunstnernavnet Rangleklods. Hans enmandsprojekt er også funderet i det elektroniske univers, men den kandidatstuderende artist blander en lang række genrer som afrikansk pop, indiemusik og postpunk ind i sine kompositioner, som under koncerten vil bliver fremført med instrumenter og live-vokaler.

Derudover spiller nye navne som Niklas Adam, Far, Noianiz, Aske Krammer, Simon Roy Christensen på det intime spillested og varmer på det fornemste publikum op til flere musikoplevelser, når aftenens program tager over i Sct. Pauls Kirke og Voxhall.

Koncerterne med de syv elektroniske artister er som nævnt ganske gratis, og man kan finde billetter til resten af RECession Festival via GAFFA Live.

 

Programmet for koncerterne på Galleri  V58:

30. oktober:

kl. 17-18 Aske Lund Krammer

kl. 18-19 Simon Roy  Christensen

kl. 19-20 Nis Henrik Sandberg

31.  oktober:

kl. 16-17 Rangleklods aka Esben Andersen

kl. 17-18  Far aka André Falsig

kl. 18-19  Niklas Gasseholm Willemoes Adam

kl. 19-20 Heidi Mortenson


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA