x

The Lemonheads byder på ny koncert

The Lemonheads byder på ny koncert

Boston-bandet The Lemonheads med Evan Dando i front blev gendannet i 2005 efter syv års pause, og siden er kommet to udgivelser og en enkelt dansk koncert. Nu vender bandet tilbage for at spille materiale af albummet "Varshons", og det kan opleves i Lille Vega 5. december.

Det er dog lidt en tilsnigelse at sige, at der er tale om det "rigtige" Lemonheads, da ingen af medlemmerne udover Dando har medvirket på de klassiske plader fra 80'erne og 90'erne. Men da Dando nogenlunde har kunne fastholde de medlemmer, der medvirker på "The Lemonheads" (2006) og "Varshons" (2009) i sit turnéhold, er der da i hvert fald tale om det band, der har været aktivt de sidste fire år nu er på vej til Danmark.

Gruppens seneste album indeholder 12 coverversioner, der rangerer fra det oplagte ("I Just Can't Take It Anymore" af Gram Parsons) til det overraskende ("Beautiful" skrevet af Linda Perry til Christina Aguilera), og den spraglede trackliste til trods fik albummet faktisk ganske pæne anmeldelser.

Det er med disse coverversioner og et ret forrygende bagkatalog The Lemonheads nu vender tilbage til Danmark for at give koncert. Bandet kan opleves i Lille Vega 5. december, og billetter til koncerten kan købes fra torsdag den 15. oktober klokken 10:00 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA