x

Pernille Rosendahl er ny X Factor-dommer

Pernille Rosendahl er ny X Factor-dommer

Det er efterhånden længe siden det kom frem, at man hos Danmarks Radio var på udkig efter to nye dommere til programmet X Factor, da både Thomas Blachman og Lina Rafn ikke ville medvirke i tredje sæson af det populære program. Remee tager dog en tørn mere, og ifølge Ekstra Bladet offentliggøres det i morgen, at han får følgeskab af The Storm-sangerinden Pernille Rosendahl og allerede offentliggjorte Carsten "Soulschok" Schack.

Ifølge avisen har DR udover Pernille Rosendahl haft sangerinderne Dicte, Szhirley og Elisabeth Gjerulf Nielsen til casting, men i sidste ende har man altså valgt den tidligere frontfigur i Swan Lee som det kvindelige islæt i dommerpanelet. Sjovt nok har man dog ifølge Ekstra Bladets kilder nærmere set Pernille Rosendahl som en slags erstatning for Thomas Blachman, og det forventes ifølge avisen, at sangerinden skal "videreføre den skaldede mands øje for skæve talenter, og udfylde hullet efter Blachmans lange enetaler om alt og ingenting".

Det forventes, at den officielle afsløring af X Factor-dommerpanelet vil finde sted i morgen, men allerede her til aften blev det i Aftenshowet på DR afsløret, hvem der har fået værtsjobbet efter Lise Rønne, der har barselsorlov. Det blev den tidligere radiovært Signe Mussmann, så dermed er der også et nyt ansigt som vært i 2010-udgaven af X Factor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA