x

Weezer-frontmand skal i studiet med Katy Perry

Weezer-frontmand skal i studiet med Katy Perry

I et interview med Buzznet i denne uge afslørede Rivers Cuomo fra Weezer, at han har booket studietid i næste uge, så han kan mødes med Katy Perry for at skrive materiale til hendes næste album. Afhængigt af, hvordan sangskrivningen går kan det endda være, at de går i gang med at indspille sangene, der i så fald vil kunne dukke op på opfølgeren til "One Of The Boys".

Weezer udsender til november deres syvende album "Raditude", hvor gruppen får hjælp af Jermaine Dupri og Lil Wayne, så Cuomo er ikke ubekendt med kollaborationer. Og nu ser det altså ud som om han skal hjælpe Perry med at tage første skridt mod at få lavet et nyt album.

Til Buzznet siger Weezer-manden, at han næsten ikke kan vente, og kombinationen af Rivers "If everyone's a little queer/Can't she be a little straight?" Cuomo og Katy "I Kissed A Girl" Perry ser i hvert fald på papiret ud til at være en ganske interessant kobling.

På sit gennembrudsalbum fik Perry hjælp af navne som Max Martin, Desmond Child samt Dave Stewart fra Eurythmics, men indtil videre er Cuomo den eneste navngivne samarbejdspartner i forbindelse med det kommende Perry-album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA