x

Tindersticks-producer bag knapperne hos Lise Westzynthius

Tindersticks-producer bag knapperne hos Lise Westzynthius

Som GAFFA.dk skrev allerede i sidste uge, udgiver den eftertænksomme singer-songwriter Lise Westzynthius (eks-Luksus) til marts opfølgeren til sidste års roste debut, "Heavy Dream". Vi skrev også, at en markant engelsk producer sad bag knapperne, og det er nu offentliggjort, at det er ingen ringere end Ian Caple, der har produceret/mixet samtlige Tindersticks-album og for bl.a. Tricky, Stina Nordenstam (som Westzynthius refererer diskret til på "Heavy Dream"-sangen "Cross My Heart") og vore egne Sort Sol på deres triphop-påvirkede "Unspoiled Monsters".

Albummet udkommer på Nikolaj Nørlunds selskab Auditorium, og fra samme lejr kan vi også oplyse, at Speaker Bite Me-sangeren Martin Ryums dansksprogede solo-debutalbum, ligeledes tidligere omtalt på GAFFA.dk, har fået fastsat titel og udgivelsesdato. Titlen bliver "Uden Garanti", og udgivelsesdatoen bliver 9. februar.

Der er endnu et par bulletiner fra Auditoriet, nemlig at to af dets udgivelser, Superjegs "Alt Er Ego" og Tests "Milk In My Language", i starten af det nye år udkommer så langt væk som i Rusland, selvom Superjegs tekster er på dansk, som næppe mange russere må formodes at forstå. Så Superjeg kommer næppe til at sælge så mange plader derovre, som t.A.T.u. har gjort i vesten (uden sammenligning i øvrigt).

Endelig oplyser selskabet, at chef, sanger, sangskriver, multiinstrumentalist, producer m.m. Nikolaj Nørlund til foråret tager på turné oven på udgivelsen af sine to nye album "Tændstik" og "Under The Satellite" (sidstnævne udsender under Rhonda Harris-navnet). Indtil videre er flg. datoer fastlagt:

25.3. Gimle, Roskilde
01.4. Voxhall, Århus
02.4. Studenterhuset, Aalborg
03.4. Godset, Kolding
15.4. Pumpehuset, Kbh
16.4. Rytmeposten, Odense
17.4. Stars, Vordingborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA