x

Green Day genindspiller single med musical-besætning

Green Day genindspiller single med musical-besætning

Musical-opsætningen af det amerikanske punk-rock-pop-band Green Days hitplade "American Idiot" har været en stor succes i Californien, og skulle nu være godt på vej til Broadway i New York. Inden da har bandet dog tænkt sig at skabe lidt ekstra publicity omkring projektet, og det vil de gøre ved at lave en ny indspilning af hittet "21 Guns" fra pladen "21st Century Breakdown", sammen med skuespillerne fra musicalen, og en musikvideo til den.

Musicalen har fået fremragende anmeldelser, og har været opsat i mere end to måneder, hvor der har været udsolgt det meste af tiden. Derfor er der naturligvis god grund til at sætte stykket op på verdens nok mest berømte teater-gade. Stykket hedder som albummet "American Idiot" og er instrueret af den Tony-vindende Michael Mayer, der også har lavet rock-musicalen "Spring Awakening".

Det vides ikke, om det kun bliver skuespillerne der skal synge på nummeret, men det bliver under alle omstændigheder frontmand Billie Joe Armstrong, der skal være producer. Indspildningerne skulle ifølge en pressemeddelelse på Green Days hjemmeside gå i gang i denne uge, og ramme radioerne senere på ugen eller i næste uge, hvor den skulle også være til at købe som download.

Musikvideoen til genindspildningen af "21 Guns" vides der ikke så meget om, men her er bandet som helhed ihvertfald nævnt som deltagere. Der er ikke sat dato på, hvornår den skulle være klar. Den oprindelige video vandt tre af MTV's Video Music Awards i september, så den nye version har nogle temmeligt store sko at fylde ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA