x

Annie Lennox afviser Eurythmics-reunion

Annie Lennox afviser Eurythmics-reunion

I år er det ti år siden, Eurythmics udgav deres hidtil sidste album, "Peace". På det tidspunkt var det ti år siden, det forrige album, "We Too Are One" udkom, og i den mellemliggende periode var gruppen alias sangerinden Annie Lennox og guitaristen Dave Stewart reelt opløst.

Selvom det statistisk set altså nu er tid til endnu en Eurythmics-reunion, og en lang række andre store bands i den mellemliggende tid er blevet gendannet, skal vi dog ikke regne med en genforening, fortæller Annie Lennox til The Guardian. Gruppen har talt med sangerinden primært i forbindelse med hendes engagement i kampen mod aids, men har også dristet sig til at stille et spørgsmål om, hvorvidt vi kan regne med en Eurythmics-genforening. Det afviser Lennox:

– Jeg er ikke meget for comebacks. Eurythmics var en fantastisk ting. Når jeg kigger tilbage på det arbejde, føler jeg mig meget tilfreds med det. Men jeg er ikke dér mentalt nu. Jeg er 54 år, jeg har teenagebørn. Hvad der altid har været vigtigt for mig er ikke at kæmpe for at sidde fast i samme rille. Jeg vil gå fremad, jeg vil tage risici."

Eurythmics udgav deres debutalbum "In The Garden" i 1981 og fik op gennem firserne stor succes med plader som "Sweet Dreams (Are Made Of This)" (1983), "Be Yourself Tonight" (1985) og "Revenge" (1986). Efter gruppens opløsning har både Annie Lennox og Dave Stewart udgivet en stribe soloplader, ligesom Dave Stewart har arbejdet som producer, sangskriver og pladeselskabsdirektør.

Annie Lennox' seneste albums er opsamlingen "The Annie Lennox Collection" fra foråret 2009 samt studiealbummet "Songs Of Mass Destruction" fra 2007. Dave Stewarts seneste album er "The Dave Stewart Songbook Vol. 1" fra 2008 med orkester-genindspilninger af en række af hans sange, både solo og fra Eurythmics-tiden. Hans sidste studiealbum er "Sly-Fi" tilbage fra 1998.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA