x

Disco:wax og Sony Music indgår aftale

Disco:wax og Sony Music indgår aftale

I 1999 udgav pladeselskabet Disco:wax deres første udgivelse med duoen Filur og har siden samlet størstedelen af de danske elektroniske musikskabere under navnet og er blevet det største dance- og club-selskab i Skandinavien. Nu indgår Disco:wax et samarbejde med giganten Sony Music.

Et af de mest succesfulde koncepter fra disco:wax er kompileringerne "Dance Chart", som selskabet har udgivet 25 udgaver af. Derudover kan signede navne som Morten Breum (billedet), Camille Jones, Bob Sinclar, Fedde Le Grand, Armand Van Helden kun indgyde respekt hos dance-elskere, hvilket fortæller lidt om disco:wax's omdømme.

Sony Music laver en salgs- og distributionsaftale med disco:wax, der ikke mindst betyder, at Danmarks største pladeselskab styrker sin position på klubmusik-markedet. Direktøren i Sony Music, Henrik Daldorph, fortæller i en pressemeddelelse om samarbejdet:

"Det er et både strategisk og kreativt samarbejde med en specialiseret enhed, som agerer dygtigt. Vi har stor fokus på at identificere og indlemme de helt rigtige kræfter, som kan give os flere ben at stå på i en branche i hurtig udvikling. Vi gjorde det sidste år ved at begynde et samarbejde med Mermaid Records og er glade for, at det samme er lykkedes med disco:wax." 

Disco:wax ejes af Keld Lybecker og Morten Vilhelm, som sammen med deres nye ansatte, Digital Manager Henrik Fuglesang, rykker ind på Sony Musics kontorer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA