x

Stem på GAFFA-Prisen 2009 - sidste udkald

Stem på GAFFA-Prisen 2009 - sidste udkald

Bladene er faldet af træerne, julen står for døren, og snart er det sidste blad vendt i kalenderen. 2009 er ved at rinde ud, og det er atter engang – den 19. gang faktisk – blevet tid til at uddele årets GAFFA-priser. Og som altid er det op til dig, kære læser, at kåre de solister og bands, som du mener har fortjent anerkendelse for deres musikalske indsats i 2009.

Hvem er dine favoritter? Er det Mew, Nephew eller et helt tredje navn fra den etablerede del af den nyere danske pop- og rockgarde, eller er det nye kunstnere som Balstyrko eller CODY? Og hvad med udlandet? Er du til veteraner som Bob Dylan eller Morrissey eller yngre innovatorer som Grizzly Bear eller Dirty Projectors?

Afstemningen har været i gang i små to uger, vi har modtaget tusindvis af stemmer, og den nærmer sig nu sin afslutning, så det er bare med at komme til tasterne, hvis du endnu ikke har afgivet dine stemmer. Dine stemmer tæller kun i afstemningen, hvis du stemmer på kunstnere, som har udgivet nyt materiale i år.

Sidste års store vindere var Veto (billedet), der løb med priserne Årets Danske Album, Årets Danske Hit, Årets Danske Band og Årets Danske Sanger (Troels Abrahamsen). Og nu kan du altså være med til at bestemme, hvem der skal gå i deres fodspor og modtage en eller flere af de eftertragtede statuetter.

Afstemningen kører til og med mandag den 14. december klokken 08.00.

Hvis du stemmer, deltager du samtidig i konkurrencen om en lang række flotte præmier.

Resultatet offentliggøres i næste nummer af GAFFA og på GAFFA.dk torsdag den 7. januar 2010.

Deltag i afstemningen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA