x

Bjørn Svin udgiver nyt album

Bjørn Svin udgiver nyt album

Siden midthalvfemserne har Bjørn Svin været et feteret navn på den danske eletronica-scene og har blandt andet med de roste albums "Mer Strøm" og "Benene På Nakken" vist, at han også kan lave gennemført elektronisk musik i albumform. Nu er produceren tilbage med en ny udgivelse, der har fået navnet "Browen".

Udgivelsen er blevet til over de sidste otte år og er en blanding af nyt og gammelt materiale. Derfor kan man forvente både afdæmpet elektronisk musik og rå "storby-techno". I pressemeddelelsen om albummet skriver pladeselskabet desuden:

"Fælles for materialet er at det er følelsesladet og energisk musik, præget af en genrefrihed og et stærkt visuelt islæt. Resultatet er en dramatisk tour de force, hvor Bjørn Svins vidtfavnende musikalitet virkelig kommer til udtryk."

Albummet bliver udgivet af Rump Recordings, der også byder på blandt andre Karsten Pflum, System og den roste Rumpistol, der også skal med turné rundt i Danmark med Bjørn Svin og Mofus i foråret. Inden da udkommer "Browen" den 1. marts, hvorfra tracklisten til albummet kan ses nedenfor.

"Browen" trackliste:

1.    Browen
2.    bowbroW
3.    owW
4.    nobrow
5.    nob
6.    o
7.    rewon
8.    wEOn
9.    MomWree
10.    WroM
11.    OOOO
12.    RoweR
13.    enbrO
14.    enrOwen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA