Nyhed

Oplev Kogekunst, Bjørn Svin med flere på lukningstruede Loppen

GAFFA.dk – alt om musik

Den første weekend i september afholdes anden udgave af Frigjort Festival hos spillestedet Loppen, som er truet af lukning.

4. og 5. september løber anden udgave af Frigjort Festival af stablen hos det københavnske og lukningstruede spillested Loppen.

Her kan du blandt andre opleve Kogekunst (billedet), TAN, Lyra Valenza, Ecstasy In Order, Bjørn Svin, Nejrup, Mørkt Stof, Tromleorkestret, Misser og Simon Ask.


Nogle af koncerterne bliver afholdt udendørs som gratiskoncerter, mens andre afholdes indendørs mod betaling. 

Festivalen beskriver i en pressemeddelelse programmet som "musik, der gør dig fri af rammerne" og lover dage med "sanselig frigørelse med musik, kunst og masser af godt selskab."

LÆS OGSÅ: Spillestedet Loppen: "Vi risikerer at skulle dreje nøglen om"

Programmet er endnu ikke fuldendt, så i løbet af sommeren vil der blive tilføjet flere kunstnere til plakaten. Festivalen arrangeres af frivillige på Loppen i samarbejde med Det Gyldne Liv Festival i Kolding og startede i 2019. 


Onsdag startede Loppen en crowdfunding-kampagne som svar på en økonomisk krise, der kan betyde, at spillestedet er nødt til at lukke i starten af næste år. Den økonomiske nedgang skyldes både coronanedlukningen, og at Loppen tidligere på året ikke blev tildelt titlen som regionalt spillested. 

Støt Loppen direkte her.

LÆS OGSÅ: Loppen beder om hjælp til at undgå konkurs


ANNONCE