x

Selvmord annoncerer ekstrakoncert

Selvmord annoncerer ekstrakoncert

De fem hiphoppere i Selvmord har indtil videre betaget anmeldere og publikum med surround-sound, livemusikere og imponerende visuals til deres koncerter i Imperial Bio i København i november, hvilket fans kan glæde sig til at se mere til. Men efterspørgslen efter billetter til koncerten i Operaen i København har været så stor, at gruppen nu også annoncerer en ekstrakoncert senere den samme aften.

Suspekt, L.O.C. og produceren Jonas Vestergaard i Selvmord har ud over ekstrakoncerten kun annonceret to indendørskoncerter, der foregår med siddepladser for publikum og fokus på en totaloplevelse af musikken og de tilhørende visuelle elementer. Det betyder, at gruppen nøje har valgt Københavns Opera og Musikhuset i Århus til formålet for at få de bedste forhold.

Næsten samtidig med offentliggørelsen af ekstrakoncerten har Selvmord også lagt et helt nyt nummer ud til fri afbenyttelse med navnet "Blitzkrig", der nok refererer mere til kamerablitzer end til den hurtige form for krigførelse. Nummeret kan hentes via siden Sendspace her.

Billetter til gruppens eneste tre indendørs koncerter kan findes via GAFFA Live, og koncerterne finder sted på følgende datoer:

13. februar kl. 20.00 - Operaen, København (Udsolgt)
13. februar kl. 22.30 - Operaen, København (Ekstra koncert)
20. februar - Musikhuset, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA