x

Robbie Williams giver til velgørenhed

Robbie Williams giver til velgørenhed

Der fokuseres naturligt nok overvejende på Haiti, når det kommer til velgørenhed i øjeblikket, og Robbie Williams er da også en af de mange, der er gået ind i kampen for at rejse penge til ofrene. Han er med på sangen "Everybody Hurts", hvor også Mariah Carey og Rod Stewart er blandt de mange medvirkende.

Til gengæld har Williams valgt også at give bidrag til en anden sag, nemlig den årlige indsamling Sport Relief, der donerer penge til flere forskellige projekter, både i og udenfor Storbritannien. Williams bidrag bliver i form af overskuddet fra singlen "Morning Sun", der er åbningsnummeret på hans seneste album, "Reality Killed The Video Star". Sangeren udtaler om sin medvirken:

"Jeg er meget glad for at kunne donere min tid til at hjælpe Sport Relief, og jeg takker mine med-sangskrivere for at have gjort det samme. Vi beder jer om at hjælpe os med denne meget vigtige sag."

Sports Relief er en del af det kendte Comedy Relief, og pengene fra begge arrangementer går til de samme formål. I år går overskuddet til disse formål: Børn der bor på gaden, eller arbejder under meget farlige forhold, mennesker der er smittet eller på anden måde påvirket af malaria, samt mindre lokale projekter i Storbritannien, eksempelvis ensomme ældre.

"Morning Sun" udkommer som velgørenhedssingle mandag den 8. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA