Nyhed

Talte han sandt? Robbie Williams er hovednavn på dansk festival

Robbie Williams spiller hele tre koncerter i Danmark næste år

”Gode gamle fucking Danmark, jeg har savnet jer. Jeg fucking elsker jer, og det er ikke bare et gammelt underholdningstrick, som jeg siger alle steder.”

Sådan lød det fra Bøgescenen i Skanderborg, sidste gang Robbie Williams var i Danmark. Noget tyder på, at han talte sandt - for foruden de to koncerter til februar, som allerede er annonceret, kommer den britiske sanger til Heartland lørdag den 10. juni.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams kommer til Danmark


”Vi er meget stolte over at byde velkommen til et vaskeægte stadionnavn på Heartland til sommer. Robbie Williams er et af Europas absolut bedst sælgende koncertnavne i de seneste 25 år med gentagne udsolgte koncerter i Parken,” fortæller direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen og fortsætter:

”Det bliver uden tvivl en kæmpe fest med dans og fællesskrål, når Robbie rammer Greenfield Scenen med sit kæmpe show lørdag den 10. juni.”

Sangeren har for nylig markeret sit 25-års jubilæum som soloartist. Det gjorde han med albummet XXV, der indeholder hits fra bagkataloget som ”Let Me Entertain You,” ”Angels” og ”Feel.” Med albummet indtog han førstepladsen på den britiske hitliste for 14. gang – og overhaler dermed Elvis Presley som den artist med flest album som nummer et på hitlisten.


 

Robbie Williams er en del af et line-up ved Egeskov Slot, der allerede inkluderer Sting, Jack Johnson, The Minds of 99, Fatboy Slim, Nik & Jay og flere. Festivalen løber fra den 8. juni til den 10. juni, og dagsbilletterne starter fra 1.240 kroner uden gebyr.


HEARTLAND 2023: Klar med otte store navne

ANNONCE