x

Bandbase åbner pladeselskab

Bandbase åbner pladeselskab

Sitet BandBase, der er skabt for at hjælpe med at skubbe uetablerede musikeres karriere i gang, lancerede for få måneder siden Local Heroes, som skulle hjælpe bands med at få spillejobs, at komme i salg online og andre ting, der kunne medvirke til, at de blev set og hørt. Nu udvider Local Heroes konceptet med et pladeselskab, hvor alle bands og solister får mulighed for at udgive deres musik digitalt i mere end 100 online butikker. Pladeselskabet hedder Local Heroes Unlimited.

Local Heroes Unlimited har allieret sig med non-profit selskabet DIGIDI. Udgivelsesprocessen kommer til at foregå således, at kunstneren selv står for de praktiske foranstaltninger og opnår derfor selv maksimal indtjening, hvilket kunstneren selv kan holde øje med på sin bandadministration på BandBase. Det er også via dette system, man får udbetalt sine indtægter.

Udgiver man sin musik via Local Heroes Unlimited, kommer man automatisk med i en pulje på TDC Play, der jævnligt vil gennemgå puljen og give de bedste bands opmærksomhed blandt allerede veletablerede navne på TDC Plays webside.

Læs mere om det nye initiativ på BandBase.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA