x

De første navne er klar til Benicàssim

De første navne er klar til Benicàssim

Den store internationale festival i Benicàssim (der i år officielt bliver kaldt FIB Heineken) har en lang tradition som en af de vigtigste festivaler i Europa i sommermånederne. Nu offentliggør festivalen The Prodigy (billedet), Kasabian, Dizzee Rascal og det gendannede Public Image Ltd. som de første navne.

Det er en håndfuld engelske bands, der har fået invitationen til den spanske kyst. Dermed står techno-punk-fænomenet The Prodigy indtil videre øverst på plakaten sammen med Leicester-rockbandet Kasabian, der havde det tredje album"West Ryder Pauper Lunatic Asylum" ude i 2009.

Sex Pistols-medlemmet John Lydons gamle sideprojekt Public Image Ltd. (PIL) blev gendannet i forbindelse med 30-året for gruppens roste album "Metal Box". Nu er der også mulighed for at opleve koryfæerne live, hvis den solbeskinnede festival frister.

De tre navne kan sammen med The Specials, The Stone Roses-frontmanden Ian Brown og den populære grimerapper Dizzee Rascal opleves i Benicàssim imellem den 15. og den 18. Juli i år. Og man kan læse mere om festivalen på den officielle hjemmeside. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA