x

Fans navngiver Ozzys næste album

Fans navngiver Ozzys næste album

Tilhængere verden over var vrede over den annoncerede titel på Ozzy Osbournes kommende plade. Derfor har Osbourne nu trukket beslutningen tilbage, og byder op til, at publikum selv skal træffe afgørelsen. De får dog ikke fuldstændig frihed i udvælgelsen. The Double O laver selv en liste med forslag.

"Jeg får lavet en liste med navne og lægger den ud på min hjemmeside og finder ud af, hvad folk bedst kan lide," oplyser den gamle Black Sabbath-forsanger. De selv samme tilhængere, der hadede og nedlagde veto mod den oprindelige titel, "Soul Sucka," bliver således indbudt til medbestemmelse om, hvad albummet skal hedde, når det udkommer den 10. juni.

På Ozzys hjemmeside var der stor enighed blandt lytterne: Musikken var fejlfri, men titlen en katastrofe. "Soul Sucka" var "noget Soulja Boy ville kalde kalde sin søn," og "nærmere titlen på et rapalbum." Kærligheden til Osbourne led dog ikke overlast under den kontroversielle pladetitel, og de fleste fans tilgav ham da også på forhånd. Nogle var imidlertid mere hårdt ramt. For eksempel skribent Axl Rosenberg fra metalsucks.net, der formulerede det: "Jeg ved, det er forkert at dømme et album på navnet, men seriøst, knep din mor i næseborene!"

Nu bliver det op til fansene selv at afgøre navnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA