x

Peter Morén synger svensk nu

Peter Morén synger svensk nu

Når Peter Morén gør sig som en del af gruppen Peter Bjorn And John, synger han på engelsk. Det gjorde han også på sin solodebut "The Last Tycoon" fra 2008. Nu vender han imidlertid ansigtet hjemad, og på albummet "I Spåren Av Tåren" er hundrede procent af teksterne på svensk.

"Jeg har aldrig før prøvet at skrive seriøst på svensk, selvom det er mit modersmål," skriver Morén på sin MySpace-blog. "Det åbner for en helt ny verden af referencer til svensk kultur, og selvfølgelig giver det dig mulighed for at udtrykke dig mere frit."

Sangeren skriver endvidere at pladen, der er produceret i samarbejde med Tobias Fröberg, også vil få en anderledes lyd rent musikalsk. "Det er et popalbum, men med elementer af gammel soul, rock'n'roll, jazz og andet. Men det er også virkelig skræmmende og nøgent!", udtaler Morén.

Førstesinglen "Esther" er allerede ude med en old school 8mm-musikvideo til. Den kan opleves her. Peter Morén kan desuden oplyse, at også bandet Peter Bjorn And John brygger på en ny plade. Det er i hvert fald planen, at de vil gå i gang med at lave nyt til foråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA