x

Saigon gæster Rust

Saigon gæster Rust

Det kommercielle gennembrud har ladet vente på sig for Saigon, der efterhånden har været aktiv i ni år, men han har alligevel gjort sig positivt bemærket i hiphop-miljøet, også her i Danmark, hvor han senest optrådte som et af hovednavnene ved Aarhus Took It i 2007. Nu vender han tilbage i starten af marts måned, hvor han gæster det københavnske spillested Rust, med kollegaen Statik Selektah.

Hans bagkatalog består indtil videre af en god portion mixtapes, to "street-albums", og albummet "All In A Day's Work", der er lavet på bare 24 timer, i samarbejde med Statik Selektah, og har fået rigtig god respons blandt hans fans. Det er også blevet til en enkelt single på hiphop-kollektivet The Roots seneste udspil, hvor han medvirkede på nummeret "Criminal", sammen med Truck North.

Saigon har i flere år arbejdet på et studialbum med titlen "The Story Never Told",  der i første omgang blev sat til at udkomme i 2005 via Atlantic Records, men som siden da er blevet udsat, droppet og taget op igen, og nu er sat til udgivelse på Just Blazes pladeselskab Fort Knocks Entertainment i løbet af 2010.

Koncerten finder sted fredag den 5. marts klokken 23.00 i Rust, København. Udover Saigon og Statik Selektah skal Tyhoon og Phase 5 også på scenen. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA