x

Morr Music satser på Danmark

Morr Music satser på Danmark

Berlins Morr Music, der gennem de sidste fem år har oparbejdet et ry som et af de mest kvalitetsbevidste elektroniske pladeselskaber, har valgt at sætte fokus på Danmark i 2004 med mindst fire såkaldte Morr Music Label Nights planlagt hen over året.

Morr Music har allerede bånd til Danmark i kraft af udgivelser med danske kunstnere som Manual, Limp og Opiate. I 2002 kom selskabet i dansk distribution og vælger altså nu for alvor at gøre opmærksom på sig selv her til lands med en række koncerter.

– Den første Morr Music Label Night løber af stablen den 28. februar på Rust i København - og vi håber, at vi kan stable en aften til på benene inden sommer og yderligere to i efteråret, fortæller Kasper Find fra Morr Musics danske distributør VME. Find oplyser ligeledes, at der foruden de fire planlagte Morr Music Label Nights i København forhåbentligt også bliver tale om enkelte koncerter i Århus.

Til arrangementerne vil der være rig mulighed for at stifte bekendtskab med Morr Musics kunstnere, der – foruden de danske navne nævnt ovenfor – blandt andet også tæller Tied & Tickled Trio, Phonem, ISAN, der lige har udgivet det nye album Meet Next Life, samt Lali Puna, der udsender en ny plade til april.

Til koncerten den 28. februar på Rust vil underholdningen komme fra Styrofoam og Manual.

Styrofoam er kunstnernavnet for belgier Arne van Petegem, der står bag en sammensmeltning af let, melodisk electronica og melankolsk indie-rock. Hans seneste album I’m What’s There To Show That Something’s Missing udkom i fjor, og hvis kvaliteten af det er noget at gå efter, er der god grund til at troppe op for at opleve Styrofoams vokal-ledte blanding af sprød guitar, knitrende beats og bedrøvede keyboardflader.

Sammen med Styrofoam optræder Jonas Munk, der – foruden at være medlem af de fynske post-rockere Limp – også har udgivet tre solo-album som Manual, hvoraf det seneste, Into Forever, var et samarbejde med amerikanske Icebreaker International. På egen hånd skaber Munk drømmende instrumentale lydlandskaber ved brug af ambiente guitarer, bløde keyboardklange og delikate elektroniske rytmespor.

Billetter til Morr Music-arrangementet med Styrofoam og Manual kan købes via Billetnet og koster 60 kr. eksklusiv gebyr. Se også Rusts webside: http://www.rust.dk/

Få mere information om Morr Music og selskabets kunstnere her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA