x

D’Angelo ville købe sex

D’Angelo ville købe sex

Michael Archer, bedre kendt som R&B-fænomenet D'Angelo, tilbød natten til søndag hvad han troede var en prostitueret i Greenwich Village, New York, fyrre dollars for oralsex. Kvinden viste sig imidlertid at være en lokkedue, udsendt af det lokale politi, og den 36-årige sanger blev omgående arresteret.

D'Angelo kørte ved halvtre-tiden alene rundt i den vestlige del af Manhattan-kvarteret Greenwich Village. I den store Range Rover havde han 12.000 dollars, og intentionen om at benytte sig af en af områdets prostituerede. Som en hyæne på jagt efter ådsel listede "Brown Sugar"-sangeren sig rundt i forårsnattens mørke, og snart fandt han sit bytte.

Uheldigvis for sangeren var hans førstevalg den forklædte kvindelige betjent, og dermed endte jagten ikke helt som planlagt. Han er nu sigtet for forsøg på køb af sex.

Det er langt fra første gang, D'Angelo er indblandet i kriminelle affærer. Siden karrieren blev lagt mere eller mindre i bero omkring årtusindskiftet, har sangeren flere gange været anklaget for spritkørsel og besiddelse af stoffer (marijuana, kokain og psykofarmaka).

Sangeren arbejder samtidig på sit næste album, der er det første siden 2000's "Voodoo". Albummet forventes at få titlen "James River" og indeholde kollaborationer med navne som Cee-Lo Green, Raphael Saadiq og Mark Ronson.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA