x

The Divine Comedy klar med nyt

The Divine Comedy klar med nyt

Den irske sanger Neil Hannon har siden 1990 udsendt intelligente popskiver under navnet The Divine Comedy, og inden længe er han klar med endnu en udgivelse. Det kommende album bærer titlen "Bang Goes The Knighthood", der er produceret af Hannon selv udsendes 31. maj.

Hannons projekt har gennem årene haft moderat succes primært i England, men bedst gik det da The Divine Comedy i 1999 udsendte singlen "National Express", der var med til at sende albummet "Fin De Siècle" ind i top ti på den engelske albumhitliste. Sidst vi hørte fra Hannon var dog i 2006, hvor han udsendte albummet "Victory For The Comic Muse".

Neil Hannon har dog siden da været involveret i et par forskellige musikalske projekter og har blandt andet indspillet sange til soundtracket til tv-serien "Doctor Who" samt til den kommende film "God Help The Girl" skrevet af Stuart Murdoch fra Belle & Sebastian.

Men nu er Neil Hannon altså snart igen aktuel med et nyt album, når The Divine Comedy udsender "Bang Goes The Knighthood" 31. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA