x

DMX vælger kokain

DMX vælger kokain

Der er mange ting, DMX ikke bryder sig om. Politiet og homoseksuelle mænd, for eksempel. En ting elsker han dog så højt, at han nu tager endnu en tur i fængsel for den. Dog Man X kan nemlig ikke holde snuden ude af kokaposen.

Den 39-årige Earl "DMX" Simmons blev oprindeligt prøveløsladt i maj sidste år. Aftalen gik på, at han skulle overholde loven, inklusive narkotikaområdet. Da havde han afsonet 90 dage for dyremishandling, tyveri og besiddelse af stoffer, men siden løsladelsen er det blevet til hele fem yderligere anholdelser, og rapperen har desuden indrømmet, at han stadig bruger stoffet kokain. I går skulle der så fældes en ny dom over ham, og inden afsigelsen håbede den lokale sherif, Joe Arpaio, på en smule lovmæssig retfærdighed.

"Vi håber, at han omsider vil blive smidt i fængsel," udtalte han i et interview inden retsmødet. "Vi har anholdt ham fem gange allerede. Hvor mange gange skal man overtræde loven, før man ryger ind?"

Det spørgsmål fik Arpaio svar på i går, da en dommer afgjorde rapperens nærmeste fremtid. Han skal seks måneder i fængslet i Phoenix, og undergå en retspsykiatrisk mentalundersøgelse. Afsoningen starter omgående, og Simmons vil blive placeret i isolation fra de andre indsatte.

Iblandt Dog Man Xs tidligere minglen med politiet findes flere omgange af spritkørsel, besiddelse af våben og stoffer, og ikke mindst problemer med musikerens involvering i hundekamp. Engang han blev stoppet i sin bil, begyndte han sågar at gø ad politiet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA