x

The Chemical Brothers er på vej længere ud

The Chemical Brothers er på vej længere ud

Den elektroniske duo, Tom Rowlands og Ed Simons, bedre kendt som The Chemical Brothers, har både release, titel og koncepter klar til deres syvende studiealbum. "Further" udkommer 7. juni og bliver det mest psykedeliske og melodiøse udspil til dato.

Rowlands og Simons bekendtgjorde i går, at deres syvende plade kommer til at lyde navnet "Further", og vil bestå af otte skæringer, numre, der alle fungerer i sammenhæng, og vil flyde ind i hinanden som et live-set. Konceptet er inspireret af drengenes "Electronic Battle Weapons"-udgivelser, der er særlige dj-venlige singleudgaver af udvalgte sange fra deres forskellige albums.

Under indspilningerne til "Further" har duoen haft selskab af Marcus Lyall og Adam Smith, og resultatet er en serie små visualkompositioner; otte minifilm, der ledsager hvert sit track på pladen. Lyall og Smith har været en fast del af Chemical Brothers' liveshow siden scenedebuten i 1994, og stod også bag fugle og kors et cetera på Roskilde Festival 2008.

En koncert, der i øvrigt fik fire stjerner i GAFFA, ligesom gruppens tre seneste albums også har fået.

Op til udgivelsen afholder dancegruppen fire koncerter i London, hvor publikum vil kunne opleve musikken og filmene forenet i den helhed, der er "Further". Alle koncerterne blev udsolgt på rekordtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA