x

Trey Songz besøger Pumpehuset

Trey Songz besøger Pumpehuset

For cirka fem år siden begyndte karrieren for den unge r&b-sanger Trey Songz, da han udgav debutalbummet "I Gotta Make It", og siden da er det blevet til to opfølgende albums, topplaceringer på USA's hitlister, to Grammy-nomineringer, og samarbejder med navne som Aretha Franklin, R. Kelly, Mary J. Blige og Usher. Nu kommer han så til Danmark, og det allerede i slutningen af næste måned.

Sidste år udkom Treys tredje album, "Ready", der klarede sig rigtig flot i USA med over 130.000 solgte eksemplarer, men herhjemme gjorde den ikke det store væsen af sig. Men det er med denne plade i bagagen, at han snart indtager Pumpehusets scene. Han har desuden for nylig indspillet en koncert til MTV Unplugged, og den sendes på kanalen om små to uger, mandag den 26. april. Så her har man muligheden for at høre, hvordan Trey lyder live, inden man køber sig en billet til koncerten.

Koncerten finder sted søndag den 30. maj klokken 21:00 i Pumpehuset, København. Billetter kan købes i forsalg fra mandag den 19. april klokken 10:00, og vil som vanligt kunne findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA