x

Pixies varsler intime koncerter

Pixies varsler intime koncerter

Den gendannede gruppe Pixies har siden 2004 spillet en stribe festivaljobs rundt om i verden, men det er ikke ofte, at de har givet indendørs koncerter. Men det skal der åbenbart laves om på nu, hvor bandet har varslet, at to koncerter på spillestedet Troxy i London er de første blandt mange mere intime shows.

På webside La La Pixies Love You kan man læse, at bandet har arrangeret to særlige koncerter på Troxy, hvor der er plads til omkring 2600 mennesker, og i et PS tilføjes det, at der er mange flere på vej, så det er vigtigt, at man tilmelder sig deres mailingliste. Samme sted kan man desuden hente en mp3 med en liveversion af "La La Love You" indspillet i 2009.

Pixies kan denne sommer fra 25. maj opleves rundt om i Europa blandt andet til Primavera Festivalen i Barcelona og Pinkpop i Holland. Men efterfølgende er der et hul i turnéplanen fra 10. juni til de 30. juli skal spille jobs i Australien. Der er med andre ord masser af plads til flere koncerter, og her kan man jo begynde at håbe på, at bandet vender tilbage til Danmark, hvor de senest spillede på Roskilde Festival i 2004.

Vi har i hvert fald tilmeldt os mailinglisten og holder øje med bandets kommende koncerter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA