x

Dansker vinder andenplads i Mobys video-konkurrence

Dansker vinder andenplads i Mobys video-konkurrence

For omkring seks uger siden udskrev Moby en video-konkurrence, hvor fans kunne lave en musikvideo til hans single "Wait For Me". Nu er der fundet en vinder, samt to runners-up. Den ene af disse er en dansker, nemlig Martin Winther.

Vinderen af konkurrencen blev israelske Nimrod Shapira, der for sit arbejde vandt førstepræmien på $5.000, og nu får sin video sendt til medier verden over, da videoen nu er den officielle video til "Wait For Me".

Moby, der selv har stået for udvælgelsen, har på Genero.tv udtalt: "Jeg havde håbet på 30-40 forslag, men vi modtog omkring 500, og ærligt talt – 95 procent af dem er ret fantastiske. Mange tak til alle, der var med i konkurrencen."

Og en af dem Mobys tak går til er, i allerhøjeste grad, danskeren Martin Winther, der kom ind på en flot andenplads sammen med Maik Hempel fra Australien. Både Martin og Maik modtager en præmie på $1.000.

Den glade, danske runner-up, er citeret på Mobys hjemmeside, hvor han kort fortæller om sin video: "Jeg ville vise to mennesker, der tog verdens rædsler på deres skuldre. Det viser, hvordan en følelse af melankoli og refleksion, kan være lige så smukt som at være forelsket og føle glæde."

Konkurrencen foregik på hjemmesiden Genero.tv, hvor nummeret kunne hentes, og hvor man også kan se de tre vindervideoer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA