Nyhed

Bret Michaels ramt af hjerneblødning

Poison-frontmands tilstand beskrives som kritisk

Frontmand og forsanger i heavy-rockbandet Posion blev i tirsdags den 22. april hastet til hospitalet på grund af en særligt slem hovedpine, der skulle vise sig ikke at kunne klares med et par panodiler. Den 47-årige sanger havde fået sig en hjerneblødning, der muligvis har noget at gøre med hans langvarige kamp mod diabetes.

I de seneste dage har rygterne svirret, og i følge mange medier skulle han være i betydelig bedring, men en talsmand for Michaels har måttet skuffe med, at det bestemt ikke har hold i virkeligheden. Hans tilstand beskrives på nuværende tidspunkt som kritisk, og han undergår stadig et utal af prøver, for mere præcist at bestemme årsagen til hjerneblødningen.

Det er ellers ikke mere end en lille måned siden, Michaels sidst var på hospitalet, dengang i forbindelse med en sprængt blindtarm, og han havde ikke nået at komme sig ordentligt efter den omgang. Hvorvidt han overlever denne hjerneblødning, og om den i så fald vil give ham varige mén, er det ikke til at sige noget om i øjeblikket.


Bret Michaels deltog indtil i sidste uge i den niende udgave af Donald Trumps populære amerikanske realityshow "The Apprentice", der for tredje sæson i træk har berømtheder som deltagere, i stedet for almindelige mennesker. Han står også for at skulle udgive sit sjette solo-album, "Custom Built", der endnu ikke har fået en udgivelsesdato.

ANNONCE