x

Musikkollektivet Master Musicians of Bukkake gæster Århus

Musikkollektivet Master Musicians of Bukkake gæster Århus

De eventyrlystne koncertarrangører i LJUD formår som regel at grave de bedste af de særeste bands, som ingen kender, frem af den sorteste muld, hvilket Århus har nydt godt af i efterhånden en del år. Denne gang har de hyret det Seattle-baserede kollektiv med det mystificerende (og lumre) navn Master Musicians Of Bukkake, der kan opleves i Århus i næste uge.

Gruppens medlemmer er blandt andet aktive i bands som Boris samt Earth og Sunn O))), der tidligere har gæstet Danmark. Master Musicians Of Bukkakes koncerter er baseret på langvarige improvisationer, og de optræder ofte i sære klædedragter, som billedet ovenover afslører.

Opvarmningen står det temperamentsfulde surf-band Spektr for. Bandet, der tæller den tidligere Raveonettes-guitarist Manoj Ramdas blandt sine medlemmer, debuterede i 2008 med albummet "B/W vs. Technicolor", der i GAFFAs anmeldelse blev beskrevet som "mini-soundtracks til fiktive film". Hvor pladen måtte nøjes med tre stjerner, blev det til hele fem stjerner, da gruppen spillede på Loppen. Anmeldelsen blev afsluttet med ordene: "Grænseløs koncert med et orkester, der fortjener stor opmærksomhed. Grib chancen og tjek dem ud!".

Den opfordring er hermed givet videre, og begge navne kan opleves mandag 10. maj på Café Lobby, og begge navne kan opleves for blot 50 kroner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA