x

Marilyn Manson får rolle i slasher-film

Marilyn Manson får rolle i slasher-film

For små fem år siden udtalte Marilyn Manson til Rolling Stone, at han ville begynde at flytte sit fokus fra musik til film, fordi "verden bare ikke er værd at sende musik ud i lige nu". Det fortsæt holdt dog ikke længe, og han har siden udgivet to studiealbums. Men nu vender han igen tilbage til filmene, denne gang i en retro-slasher film, der har fået titlen "Splatter Sisters".

Filmen er blevet annonceret af Edward R. Pressman, der udtalte sig om filmen under den igangværende Cannes Film Festival. Den er skrevet af Adam Bhala Lough, der også var instruktør på den meget omtalte dokumentar om Lil' Wayne, "The Carter", og vil være en sexploitation-seriemorder-slasher-road-movie inspireret af de sene 1980'ere. Edward R. Pressman (producer bag "Thank You For Smoking", "Wall Street", "Street Fighter") og David Gordon Green (instruktør på "Pineapple Express") er gået ind i projektet som producere. Green har udtalt om castingen af Manson og hans forlovede Evan Rachel Wood ("The Wrestler"):

"Det her er en rolle, som Manson er født til at spille, og når Evan Rachel Wood bringer den dramatiske tyngde til ensemblet, har jeg ingen tvivl om at det her vil tage horror-genren til et helt nyt niveau."

Præcis hvilke roller Manson og Woods skal udfylde vides ikke, og der er heller ikke sat en dato for premieren på "Splatter Sisters" på nuværende tidspunkt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA