x

Malmöfestivalen offentliggør navne

Malmöfestivalen offentliggør navne

Selvom Malmöfestivalen sikkert er ukendt territorium for mange danskere, kan der være ganske gode grunde til at tage på opdagelse i det svenske, når sommeren kommer. Hvilke grunde? Jo, det kunne være gratis musik, lækker mad og Band Of Horses.

Malmöfestivalen har nu offentliggjort de første navne, og det ser bestemt lovende ud. Udover førnævnte Band Of Horses kan man også opleve svenskerne Shout Out Louds og Jenny Wilson, for ikke at nævne det  amerikanske pop-punkband Against Me!, den ligeledes amerikanske singer/songwriter Jessica Lea Mayfield og mange flere.

Men Malmöfestivalen kan desuden udkonkurrere de fleste festivaler, inklusive Roskilde, på både størrelse og pris. Malmöfestivalen har traditionelt voldsomt mange besøgende - op mod halvanden million i løbet af festivalens otte dage - og det skyldes, at hele molevitten er gratis. Festivalen lægger også vægt på gode madoplevelser, og i år vil der være fokus på økologiske måltider.

Malmöfestivalen kunne fejre sit 25-års jubilæum sidste år, men har trods den fremskredne alder stadig masser at byde på. Byfestivalen foregår i Malmö i dagene 20.-27. august.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA