x

Oplev gratis bands til Birdcage Tour

Oplev gratis bands til Birdcage Tour

Når Spot rammer Århus i den kommende weekend, kan man lige så godt drage fordel af de mange musikbranchefolk og generelt musikinteresserede, der alligevel er i byen. Det lader til at være tanken bag den såkaldte Birdcage Tour, der går i luften i dagene 20.-22. maj og som byder på en række spændende koncerter rundt omkring i Århus.

Man kan blandt opleve energisk girlpower ved fra Darling Don't Dance (billedet), melankolsk pop inspireret af Serge Gainsbourg fra The Bronson Brothers, heftig garagepop fra The Shocking White for at nævne nogle enkelte navne. Det er århusianske Birds With Records, der står bag initiativet til at bringe musik fra undergrunden ud til folket og også gerne skaffe et eller flere af bandsene en kontrakt. Så må man bare håbe, de kære branchefolk har tid og overskud til at gå til flere koncerter end planlagt.

Birds With Records er et nystartet pladeselskab, booking- og managementbureau, der har pulsen på vækstlaget i dansk musik. Alle koncerterne under weekendens Birdcage Tour er gratis, så det er bare med at komme afsted. Her er en oversigt over programmet:

20. maj, klokken 20 på Escobar
Darling Don't Dance
Gov'nors
Squaresville

21. maj, klokken 20 på Fairbar
The Bronson Brothers
Squaresville
TheBoyTheManThePale

22. maj, klokken 20 på Sway
Kandy Kolored Tangerine
Shocking White
Squaresville
Los Illuminados


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA