x

The Breakers indspiller tredje album

The Breakers indspiller tredje album

Efter en pause på fire år er det danske rock 'n' roll-band The Breakers klar til at gå i gang med deres næste album, og denne gang skal det foregå i New York med Steven van Zandt, også kendt som Little Steven, som producer.

Han spiller til daglig guitar og mandolin i Bruce Springsteens E-Street Band, men har også sit eget pladeselskab, Wicked Cool Records, som The Breakers skrev kontrakt med i 2008. Dermed er de på deres tredje label. Bandets debut "What I Want" fra 2004 solgte ikke nok til, at Sony var tilfredse, hvorefter bandet flyttede til Good Guy's Recording Company og indspillede "Here For A Laugh", som Gaffa gav fire stjerner, og nu er de altså i stalden hos van Zandt.

Indspilningerne finder sted i disse dage i Electric Lady Studio i New York, som tidligere har lagt knapper og mikrofoner til blandt andet David Bowie, The Rolling Stones, John Lennon og ikke mindst Jimi Hendrix, der byggede studiet og åbnede det i 1970, og nu skal The Breakers så træde i legendernes fodspor med deres 60'er- og 70'er-inspirerede rock 'n' roll.

The Breakers' tredje album, som endnu ikke har en titel, forventes at udkomme i efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA