x

MF DOOM til Store Vega

MF DOOM til Store Vega

Det er en alsidig rapper og producer, der lægger vejen forbi Store Vega. DOOM er kendt for at sample så forskellige ting som 80'er r&b-hits, rapklassikere og tegneseriejingler. Han lægger selv stemme til en tegneseriefigur, og bliver samplet af Radioheads Thom Yorke, og til november kan han opleves i Store Vega.

Manden bag masken er den London-fødte Daniel Dumile. Han var en del af Big Apple-hip-hopperne KMD sammen med lillebroren DJ Sub-Roc. Først i 90'erne havde KMD såvel som Dumile personligt en del modgang. KMD blev droppet af deres pladeselskab over et kontroversielt pladecover, og Dumile mistede lillebror Sub-Roc ved en trafikulykke.

Dumile trak sig helt ud af musikbrancen i fem år, og genopstod efterfølgende som "manden med jernmasken" MF DOOM – Metal Face Doom. Gennem hans karriere har han arbejdet sammen med størrelser som Danger Mouse under navnet Danger Doom, Gorillaz og er for tiden ved at udsende sit andet album med Madvillain, der er et samarbejde mellem Dumille og Madlib.

Koncerten foregår den 1. november kl. 20. Billetsalget til koncerten starter i morgen fredag 4. juni kl. 10 gennem Billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i landets Fona butikker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA