x

Brinck tager til genmæle

Brinck tager til genmæle

I går bragte vi her på siden historien om Brincks forhold til hastighedsgrænser, der har vakt stor forargelse hos Rådet for Sikker Trafik og Rigspolitiets Færdselsafdeling. På daværende tidspunkt havde Brinck endnu ikke kommenteret de løftede pegefingre, der blandt andet inkluderede udtalelser som "han er jo en kæmpe klaphat" og "det er helt grotesk, hvis han helt bevidst overtræder hastighedsbegrænsningen". Nu har sangeren så rundsendt en pressemeddelelse, hvor han fortæller om sit syn på artiklen:

"Jeg føler mig lidt misforstået og fejlfortolket i forbindelse med Ekstra Bladets artikel. Jeg kan godt forstå, hvis folk bliver forargede, når de læser den. Men det ændrer ikke på, at jeg har kørt for stærkt, og jeg har været ude i nogle ubehagelige ulykker. Men jeg har lært af mine fejl, og der er ingen tvivl om, at jeg i tidligere situationer har været en klovn i trafikken. 

Jeg dyrker ikke grænsen med de 30%, eller prøver at se om jeg lige præcis kan ramme den. Tværtimod vil jeg gerne være et godt forbillede, og gøre hvad jeg kan for at overholde trafikreglerne. Jeg skal ikke have flere klip i kørekortet, eller på nogen måde gøre skade på hverken mig selv eller andre.

Til sidst vil jeg gerne understrege, at den person Ekstra Bladet skitserer i deres artikel, vil jeg heller ikke tænke to gange over at kalde en klaphat. Jeg vil gerne opfordre alle til at tænke sig om, når de sætter sig bag rattet."

Præcis hvordan Brinck føler sig fejlfortolket af Ekstra Bladet er ikke uddybet. Der bliver i pressemeddelelsen ikke klaget over fejl i citering eller sammenhæng af citater, men tilbage står i hvert fald opfordringen til medborgerne om at opføre sig ansvarligt i trafikken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA