x

Chokerende Madonna-live-show på vej

Chokerende Madonna-live-show på vej

Meget kan man sige om Madonna, men kedelig kan man ikke sige, hun er. Og noget tyder på, at den 45-årige popdronning har tænkt sig at give den maksimal gas, når hun drager på sin RE-INVENTION-verdensturné, som kickstarter om tre dage i Los Angeles.

I følge The Sun vil publikum kunne se deres idol blive "stegt" i den elektriske stol, se gedigen simuleret lesbisk sex mellem fruen selv og en go go-danser, og en hulkende Madonna bøjet over sultende børn i en cover version af Lennons Imagine.

Det forlyder også, at American Life vil blive akkompagneret til lyden af bomberegn og stormskærmsbilleder af kæmpende tropper i Afghanistan og Irak, herunder dræbte ofre fra krigen i Irak.

Angiveligt et større anti-krigs-statement, i øvrigt i modsætning til Madonnas lancering af albummet af samme navn sidste år. Madonna trak videoen tilbage til titelsporet efter sigende for ikke at støde patriotiske amerikanere.

Tyndt i forhold til mange andre store kommercielle kunstnere, som i stedet valgte at vise en afsky over for Bush. Men nu har piben altså fået en anden lyd. Måske kommer det så til at gå bedre for Madonna "on the road" end for albumfloppet "American Life".

Turnéen bringer Madonna til Europa i august-september, hvor hun kun spiller i Manchester, London og Paris. Næste torsdag åbner Klub GAFFA i samarbejde med DSB Wild Card i øvrigt for et specialtilbud på billetter for Klub GAFFA- og DSB Wild Card-medlemmer til den ellers udsolgte koncert i Paris 1. september (stort set alle koncerter på turnéen er i øvrigt allerede udsolgt). Læs mere på http://klub.gaffa.dk i de kommende dage. Salget starter 3. juni.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA