x

Rock On Rock offentliggører årets musikprogram

Rock On Rock offentliggører årets musikprogram

Bornholms lille festival for ny dansk rockmusik er klar med listen over de bands, der spiller fra den 8. til den 10. juli på den lille klippeø.

Rock on Rock præsenterer i år et program, der byder på næsten dobbelt så mange bands som sidste år. Samtidig vil rockmusikken være bredt dækket af de omkring 30 bands fra hele Danmark. Musikken sætter i gang ved middagstid og forløber til et godt stykke over midnat.

Af navne kan bl.a. nævnes århusianske Figurines (billedet), der sidste år fik stor succes med debutalbummet ”Shake A Mountain”,
I januarnummeret af GAFFA i år blev skiven af redaktionen kårets som årets næstbedste danske rockalbum, kun overgået af Mews "Frengers".

Fra København kommer nu-metal bandet "Visual Block", der spås en stor international karriere. Også talentfulde Epo 555, der netop har skrevet kontrakt med pladeselskabet bag internationale succeser som Raveonettes og Junior Senior, er på programmet. De har allerede givet en del koncerter og har netop spillet på Spot 10 i Århus.

De tidligere vindere af rock-konkurrencen ”Live Contest”, Aimology (tidl. Aim) vil også være klar til at fyre et energisk rockshow af i Kanondalen.

Du kan læse mere om festivalens øvrige navne på http://www.rockonrock.dk, hvor genrer som metal, folkrock, punkrock, bluesrock og retro-disco-rock er repræsenteret i de musikalske indslag.

Det komplette program med spilletidspunkter vil være at finde på festivalens hjemmeside i midten af juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA