x

Beck har skrevet sange til ny film

Beck har skrevet sange til ny film

Der synes at være en tendens til, at skuespilleren Michael Cera vælger roller i film, hvor musik spiller en stor rolle. Det var i hvert fald tilfældet i både "Juno" og "Nick And Norah's Infinite Playlist", og i sin seneste film spiller han bas i et band, hvis sange er skrevet af Beck.

Filmen hedder "Scott Pilgrim vs. The World", og her spiller Cera titelkarakteren som er medlem af bandet Sex Bob-omb. De optræder i filmen med sangene "We Are SEX BOB-OMB", "Threshold" og "Summertime", der alle er skrevet af Beck, og sangene optræder på soundtracket i deres versioner. Men da Beck havde skrevet rigeligt materiale til filmen inkluderer soundtracket også to versioner af sangen "Ramona" fremført af Beck selv. Og på den kommende deluxe-version af soundtracket finder man også sangene "Garbage Truck", "Threshold" og "Summertime" i Becks versioner.

Også Brendan Canning og Kevin Drew fra Broken Social Scene har skrevet sangene til filmen. De fremføres af bandet Crash And The Boys, og findes kun i de versioner på soundtracket, der dog inkluderer BSC-sangen "Anthems For A Seventeen-Year-Old Girl" fra "You Forgot It in People".

Resten af soundtracket består af materiale med The Rolling Stones, T.Rex, The Bluetones, Frank Black og Beachwood Sparks, og det overordnede ansvar for sammensætningen af filmens musik har ligget hos Radiohead-produceren Nigel Godrich.

"Scott Pilgrim vs. The World" har premiere i Danmark 14. oktober, og deluxe-udgaven af soundtracket udsendes 9. august.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA