x

Broken Bells til Århus

Broken Bells til Århus

Et besøg på Broken Bells' MySpace-side viser, at duoen havde tænkt sig at lægge vejen forbi Pumpehuset i København til august. Men det spillested afvikler som bekendt ikke koncerter for tiden og lidt detektivarbejde afslørede, at koncerten i stedet er rykket til Århus.

Da GAFFA blev bekendt med planerne for en dansk koncert, lavede vi en hurtig søgning hos de danske billetudbydere for at se, om koncerten eventuelt kunne være blevet flyttet til et andet spillested, og her var der bid hos eBillet.

De har allerede sat billetter til koncerten med Broken Bells i salg, og her står der, at det bliver århusianske Voxhall, der skal lægge scene til det første danske besøg fra Danger Mouse og James Mercers fælles projekt. Samme aften er der dog koncert med gruppen Shearwater The Low Anthem på Voxhall, så det bliver i stedet det nye spillested Atlas, der skal lægge scene til.

Duoen debuterede i marts med et album, hvis oprindelse kan spores tilbage til 2004, hvor grupperne The Shins og Gnarls Barkley spillede på Roskilde Festival. Det var dog først i 2008, at venskabet udviklede sig til et musikalsk makkerskab, der altså nu har udmøntet sig i et album og en kommende dansk koncert.

Broken Bells kan opleves på Atlas 10. august, og billetter kan købes allerede nu via eBillet, selvom koncerten altså endnu ikke er officielt bekræftet af Voxhall.

[Update] Koncerten er nu bekræftet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA