x

Kanye West sur på Def Leppard-sanger

Kanye West sur på Def Leppard-sanger

For nylig kaldte Def Leppards forsanger Joe Elliott Kanye West en "dum rapper" - eller "stupid white rapper", hvis vi skal viderebringe hans ord uoversat - i et interview med Metro i England. Kommentaren kom i forbindelse med en omtale af Kanye Wests afbrydelse af Taylor Swifts takketale ved sidste års MTV Music Video Awards, hvor West mente, Beyoncé burde have vundet prisen i stedet for Swift. Joe Elliott fortalte videre, at han havde lyst til at sparke Kanye West i hovedet.

Nu er Joe Elliotts ord nået frem til Kanye West, og det har han ikke taget pænt op. Ifølge Daily Mirror har han nu smidt alle sine vinylplader med Def Leppard ud, og han har meddelt, at han fremover nægter at være til stede ved noget prisshow, hvor Def Leppard befinder sig.

Tilbage i 2006 afbrød Kanye West også et MTV Music Video Awards-show, der dengang blev afholdt i København. Da var det for at brokke sig over, at prisen for bedste video gik til Justice vs. Simians "We Are Your Friends" og ikke til hans egen "Touch The Sky". Wests argumenter var, at hans video havde kostet en million dollars og havde Pamela Anderson som medvirkende, og så måtte han jo vinde.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA