x

Redman & Methodman gæster Train

Redman & Methodman gæster Train

Den 24. november får Århus besøg af to yderst prominente hiphopherre, når selveste Redman og Methodman tager et smut forbi Train. Med sig har de Red Roc (Gillahouse), DJ Dice, Streetlife (Wu-Tang) og DJ Allah Mathematics (Wu-Tang), mens Cilvaringz, Ledr P og DJ Chulo står for opvarmningen.

Som nogle af de ganske få rapkunstnere, der har overlevet helt fra starten af 90'ernes klassiske hiphop til nutidige superstjerner med filmroller, tv-shows, sponsorater med mere, er Method Man og Redman et kapitel for sig. Deres bagkatalog rummer hits nok til flere afteners shows, og deres enormt energiske og udadvendte optræden er legendarisk.

Sidst de to MC'er optrådte sammen herhjemme var på Vega, hvor GAFFAs anmelder smed fem stjerner efter dem og skrev:

"De to marijuana-glade ordekvilibrister viste fra første minut, at de i den grad har fortjent at høre til i rapmusikkens mest populære og højt respekterede ende. Om Redman og Method Man er nogle af verdens bedste mc's, er nok en smagssag, men der kan ikke pilles ved det faktum, at deres show fungerede som en velsmurt maskine 95 procent af tiden. [..] Traditionen tro blev der aftenen igennem lånt melodi og omkvæd fra så forskellige kunstnere som Eurythmics og Sugarhill Gang, og havde koncerten fundet sted en fredag eller lørdag, var der formentlig blevet hoppet hul i Vegas slidte trægulv."
 
Altså burde der være lagt i ovnen til en hiphop-aften af de bedre på Train, hvor gutterne ifølge arrangørerne kommer til at spille hits fra både deres fælles albums Blackout og Blackout 2, men også et væld af klassikere fra deres egne frugtbare karrierer og samarbejderne med Wu-Tang Clan, EPMD, Christina Aguilera og mange andre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA