x

Kanye fortæller om sit kommende album

Kanye fortæller om sit kommende album

Desværre ser det ud til, at Kanye West har droppet den ellers rockerseje titel Good Ass Job til sit kommende album, der – hvis man skal tro Wikipedia – nu hedder Dark Twisted Fantasy. Til gengæld har han netop sluppet lidt nye oplysninger ud, om pladen, der blandt andre har Beyoncé og Kid Cudi på gæstelisten.

West fortæller desuden, at der inden længe udkommer et remix af hans nye single Power med Jay-Z som gæsteoptrædende, og at prominente herrer som Q-Tip, Pete Rock og RZA har siddet i producerstolen. Adspurgt om hvilke krav han stiller til sine producerer, fortækker Kanye til hiphop-radiostationen Hot 96:

"Det skal være nogle, som folk har kopieret. Ophavsmændene til noget. Jeg står for kvalitet, og vil kun have det bedste af det bedste"

I samme interview taler West i øvrigt også yderst positivt om Lil Waynes protegé, Nicki Minaj, som han siger har potentiale til at blive verdens næststørste rapper "efter Eminem".

Kanye West er i øvrigt blevet taget til nåde af MTV efter sidste års Taylor Swift-episode, og tv-kanalen formerly known as "Music Television" har således haft premiere på videoen til Power, og Kanye skal også optræde til dette års Video Music Awards den 12. september.

Kanye Wests kommende album, der måske – måske ikke – hedder Dark Twisted Fantasy, er på gaden den 15. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA