x

Lav dit eget Vinnie Who-remix

Lav dit eget Vinnie Who-remix

Den 30. i denne måned sender Vinnie Who debut-pladen Then I Met You, der allerede har kastet hittet What You Got Is Mine af sig, på gaden. Nu er der imidlertid yderligere smagsprøver fra pladen. Endda en smagsprøve af den mere fleksible slags.

Vinnie Who har nemlig I dag lagt sin nye single Remedy ud på sitet MusicMyne, som er en side, der har specialiseret sig i at give forbrugerne mulighed for at lave nye varianter af deres yndlings-musik. Det kræver ingen tekniske forudsætninger at remixe og fladen er nem at betjene. Hensigten er således at alle skal kunne være med.

Når man har leget med at lægge genrer som triphop og techno ind over singlen Remedy og er blevet tilfreds med sit remix-resultat kan man sprede det til sine venner på Facebook og andre sociale medieplatforme samt købe det til sig selv.

MusicMyne er skabt af en lille håndfuld passionerede folk fra underholdningsindustrien. De ønsker at benytte sig af nogle af de muligheder både de sociale medier og nettet har at byde på og give musikelskere mulighed for at lege med når der laves musik.  

Remedy er på gaden i dag, og man kan lege med at mikse den her.

I GAFFAs september-nummer bringer vi desuden et stort interview med Vinnie Who.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA